Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNA NESREĆA

Suvozačica poginula u sudaru dva auta u Splitu

nesreća
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/3
20.09.2014.
u 10:45

Još su tri osobe ozlijeđene u sudaru na križanju Velebitske i Vukovarske

Jedna je osoba poginula u sudaru dva auta splitskih registracija u Splitu, na križanju Velebitske i Vukovarske, sinoć u 21.50 sati, izvijestila je policija.

Smrtno je stradala suvozačica iz jednog od automobila, a još su dvije osobe ozlijeđene.

Kako je jutros navela policija, obje su hospitalizirane, s tim da su ozljede jedne od njih okvalificirane kao teške.

- Zvuka kočnica gotovo nije ni bilo. Jasno se vidi da su tragovi kočenja dugi tek desetak metara. Uslijedio je potom silovit udarac. Čuo sam dosta sudara, ali ovaj je bio strašan. Dovoljno je reći da su odmah došla tri kola Hitne pomoći i dvoja vatrogasna kola. Izvukli su suputnicu iz automobila i pokrili je plahtom. Jezovito. Prijatelj mi se spustio do ceste i rekao mi da je čuo kako vozaču drugog vozila isto nije dobro -  priča čitatelj Slobodne Dalmacije, jedan od stanara obližnjih zgrada na križanju Velebitske i Vukovarske.

>> Vozač fieste poginuo u nesreći pokraj Velikog Trgovišća

>> Motociklist poginuo u sudaru s biciklom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije