Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opstruirao rad suda

Sutra presuda Draganu Paravinji, ponovno udaljen iz sudnice

paravinja
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/4
26.03.2015.
u 12:44

Na prvom suđenju, Dragan Paravinja osuđen je na 40 godina zatvora, a Vrhovni sud je zatražio da se u ponovnom suđenju utvrdi činjenično stanje u pokušaju silovanja

Ubojici Antonije Bilić, Draganu Paravinji sutra će na šibenskom sudu biti izrečena presuda u ponovljenom suđenju.

Na prvom suđenju, Dragan Paravinja osuđen je na 40 godina zatvora, a Vrhovni sud je zatražio da se u ponovnom suđenju utvrdi činjenično stanje u pokušaju silovanja dok mu je teško ubojstvo maloljetne Drnišanke dokazano. Dragan Paravinja i na današnjem ročištu udaljen je iz sudnice jer je ponovno opstruirao suđenje. Nedavno je izbačen s nekoliko ročišta zbog vrijeđanja suda.

- Doveli su ga u sudnicu iz svetošimunske bolnice u Zagrebu jer se opet žalio da ima strana tijela u želucu. Mislim da mu je sud dozvoljavao i više nego što je to predviđeno zakonom, rekao nam je Vinko Ljubičić, odvjetnik obitelji Bilić.

>> Kaznu od 2 godine i 10 mjeseci zbog pokušaja silovanja iz BiH, služit će u Hrvatskoj

Komentara 1

OB
ObrenM
13:27 26.03.2015.

Sto misliti o ovakovom sudu?Dok jedni came u zatvoru s nedokazanom krivnjom,,dotle sadisticki manijaci od suda prave umobolnu instituciju na zgrazanje puka.Na kraju zasto ga voditi u bolnicu poslije tko zna kojeg svojevoljnog gutanja predmeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije