Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljutiti Istranin

Susjedu prijetio da će ga ubiti te mu kuću namazao kozjim izmetom

policija ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
31.07.2015.
u 23:00

Policija nije mogla uvjeriti 61-godišnjaka iz sela Orihi da prestane vrijeđati susjeda i vikati na njega te ga je privela

Muškarac (61) iz sela Orihi, dvadesetak kilometara udaljenog od Pule, toliko se naljutio na susjeda (53) da mu je oštetio vrtni namještaj, vrata i prozore vikendice te mu prijetio smrću. Kako doznaje iPress.hr, susjedovu kuću namazao je smjesom napravljenom od kozjih brabonjaka (izmeta) i goriva.

Sve se to događalo u četvrtak ujutro dok upornog muškarca nije zaustavila pulska policija. Prvotno su ga uhitili jer je vikao i vrijeđao susjeda te nije imao namjeru prestati, čak ni kada je na mjesto događaja došla policija. Zbog toga je zaradio prekršajnu prijavu. Međutim, muškarac će i kazneno odgovarati jer je susjedu prijetio te mu oštetio vikendicu. Zbog mazanja kuće kozjim izmetom i gorivom, uhićeni je 53-godišnjaku načinio štetu od 20.000 kuna.

Zasad se ne zna što je toliko razljutilo 61-godišnjaka da tijekom ranih jutarnjih sati demolira susjedovu vikendicu. Pulsko tužiteljstvo zatražilo je da 61-godišnjak najmanje mjesec dana provede u istražnom zatvoru jer smatraju da će uhićeni ponoviti (ne)djelo. 

>>Džepnim nožićem ubio susjeda i rođaka koji ga je prethodno izudarao kolcem

>>Trčao za bratom pa mu zario nož u prsa

Ključne riječi

Komentara 1

NO
nogogaz
22:13 03.08.2015.

tako da sad nema više sumnje, kdje je granica balkana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije