Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obračun u Rijeci

Susjedi: Te su blizanke lijepe i dobre, ali nekad se svađaju i bučne su

sestre
01.02.2015.
u 17:27

Jedni susjedi kažu da je riječ o dvije pristojne studentice, a drugi se pak bune da se iz njihova stana često čula buka i svađa

        Prava obiteljska drama odvijala se u subotu navečer u prizemnom stanu u Ulici Braće Bačić 30 u Rijeci kada je 22-godišnja S. G. u 19.40 sati dva puta ubola nožem svoju sestru blizanku D. G. i teško je ozlijedila. Nakon što ju je ubola nožem, S. G. je navodno otišla iz stana, no brzo se vratila na mjesto događaja gdje ju je policija i uhitila.

Nanošenje teških ozljeda

Budući da je kriminalističko istraživanje još u tijeku, iz PU primorsko-goranske nisu htjeli izvijestiti što se točno u stanu događalo te što je prethodilo krvavom obračunu dviju sestara, a policija nije htjela reći ni za koje će kazneno djelo prijaviti 22-godišnju S. G. No, neslužbeno doznajemo da će djevojka najvjerojatnije biti prijavljena za nanošenje teške tjelesne ozljede, a ne za pokušaj ubojstva. Teško ozlijeđena D. G. prevezena je u bolnicu gdje je utvrđeno da ima dvije ubodne rane, jednu između prsne i trbušne šupljine te drugu na desnoj natkoljenici. Dok jedni susjedi blizanki kažu da se iz njihova stana često čula buka i svađa iako su ih vrlo rijetko viđali, drugi pak kažu da je riječ o vrlo pristojnim studenticama.

Nitko nije ništa čuo

– Roditelji su im razvedeni i s njima je u stanu živjela i mama, no neko je vrijeme bila u Njemačkoj gdje je njegovala bolesnu majku i ne znam je li jučer bila u stanu. Jučer se iz stana nije čula buka. Djevojke tu žive nekoliko godina i mogu reći da je riječ o vrlo pristojnim i lijepim djevojkama – rekla nam je predstavnica stanara u ulazu gdje žive blizanke. Iz razgovora s drugim susjedima doznali smo i to da su se djevojke u zgradu doselile kada su krenule u srednju školu, a susjeda, koje je živjela iznad njih, žalila se kako su jako glasne i divlje. No, predstavnica stanara nije imala takvih saznanja. Nakon ispitivanja u policiji S. D. bit će predana pritvorskom nadzorniku. 

>> Sestru blizanku dvaput ubola nožem

Komentara 21

DU
Deleted user
18:10 01.02.2015.

"DOBRE" kakove su zločeste kad su ove dobre?

KR
krc
18:27 01.02.2015.

Niste napisali koliko godina ima D.G.!!!

Avatar bokolo
bokolo
18:23 01.02.2015.

A imena niste napisali, zato sto su maloljetne ili ...? ..... Napad nozem je ozbiljan kriminalmi prekrsaj I javnost mora znati tko je ta osoba. U protivnom ovo je blebetanje bez koristi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije