Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utvrđuje se uzrok smrti

Susjedi su osjetili neugodan miris: Tijelo muškarca pronađeno u stanu u Velikoj Gorici

policija očevid
Foto: Dusko Jamamaz/PIXSELL/Ilustracija
07.10.2016.
u 21:45

Iz policije kažu kako je muškarac vjerojatno preminuo prirodnom smrću, što bi trebala potvrditi obdukcija.

Nešto iza 14 sati, u stanu u Ulici kralja Stjepana Tomaševića u Velikoj Gorici, pronađeno je tijelo 59-godišnjeg muškarca

Kako doznaje City portal, njegovo beživotno tijelo u stanu se nalazilo više dana. Nakon što su susjedi osjetili da se ulozom širi neugodan miris, odlučili su pozvati policiju.

Vjerojatno se radi o prirodnoj smrti

Na teren su stigli i vatrogasci koji su provalili ulazna vrata stana. Iz policije kažu kako je muškarac vjerojatno preminuo prirodnom smrću, što bi trebala potvrditi obdukcija.

“Na tijelu nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi upućivali na smrt kao posljedicu kaznenog djela. Ono barem za sada nije utvrđeno. Najvjerojatnije je riječ o prirodnoj smrti. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Dojavu za ovaj slučaj dobili smo od građana", rekao je Zlatko Ancić iz Odjela za odnose s javnošću Policijske uprave zagrebačke.

> > Pronađen mrtav muškarac u stanu u Kuzminečkoj ulici

Ključne riječi

Komentara 3

DA
damirtankovic
17:36 08.10.2016.

Prirodna smrt sa 59 godina?! Jel ovi u muriji znaju kaj znači "prirodna smrt"? Kaj ne postoji za ovakve slučajeve izraz "nenasilna smrt"? Pismenost u Rvata da nemreš bulivit!

PI
pivodavac
10:38 08.10.2016.

Piše ulozom se širi neugodan miris, to nije neugodan miris nego je to neugodan smrad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije