Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽEN ZA SVIREPO UBOJSTVO

Suprugu zatukao zidarskim čekićem dok je spavala

Ubojstvo
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/3
29.09.2016.
u 16:09

Vukorepa je suprugu ubio na vrlo monstruozan i bestijalan način jer ju je 29. lipnja zatukao zidarskim čekićem

Marijan Vukorepa (68) optužen je za ubojstvo svoje 72-godišnje supruge, a optužnicu protiv njega podignulo je Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku.

Prema optužnici, Vukorepa je suprugu ubio na vrlo monstruozan i bestijalan način jer ju je 29. lipnja zatukao zidarskim čekićem. Dogodilo se to u njihovoj kući u Dubravi kraj Šibenika, a ubojstvu je prethodila svađa.

Nakon svađe Vukorepa je pričekao da mu supruga zaspi, nakon čega je ušao u spavaću  sobu te ju je, dok je spavala u krevetu, čekićem više puta udario po glavi. 

Nesretna je žena na mjestu preminula, nakon čega je Vukorepa nazvao sestru te joj kazao što je učinio. Njegova je sestra pozvala policiju pa je Vukorepa uhićen te pritvoren, a tužiteljstvo u optužnici traži da mu se istražni zatvor produži. 

On i njegova supruga su inače više od 40 godina živjeli u Švedskoj, a u Dubravi kod Šibenika imali su vikendicu u koju su češće dolazili nakon što su oboje otišli u mirovinu.

>> Pritvoren muškarac koji je čekićem zatukao 72-godišnju suprugu

Komentara 1

DU
Deleted user
18:59 29.09.2016.

nek joj je laka zemlja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije