Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA OTKRILA

Šunjerga nije bio sam kada je ubio majku, policija uhitila još tri mladića koja su znala za ubojstva

tin šunjerga
Foto: Facebook
1/9
27.03.2017.
u 09:07

Policija provodi istraživanje nad jednim maloljetnikom 17-godišnjakom te 18-godišnjakom i 20-godišnjakom za neprijavljivanje počinjenog kaznenog djela

Nakon što je jučer u Tribunju uhićen Tin Šunjerga koji se sumnjiči za ubojstvo vlastitih roditelja, oca Marina i majke Silve, policija je priopćila kako je u tijeku kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 19-godišnjakom za dva kaznena djela teškog ubojstva.

– Osim toga, provodi se kriminalističko istraživanje i nad jednim maloljetnikom 17-godišnjakom te 18-godišnjakom i 20-godišnjakom za neprijavljivanje počinjenog kaznenog djela – izvijestila je policija. 

ŠibenikIN piše kako 19-godišnjak nije bio sam kada je u polju kod Čiste Velike iz vatrenog oružja ubio svoju 45-godišnju majku. S njim je  bio još jedan mladić koji je jučer također uhićen. Druga dvojica mladića znala su za ubojstvo jer im se Šunjerga svima povjerio kasnije kada su zajedno pili po kafićima u Vodicama. 

Šunjerga je prvo oko 16 sati ubio majku, a dva sata kasnije i oca. Poslije su bili na rođendanskoj zabavi u privatnoj kući u vodičkom zaleđu, gdje je bilo dvadesetak osoba. Na toj zabavi bila su dvojica mladića kojima je Šunjerga rekao što je učinio, ali oni to nisu prijavili policiji. 

>> Pripadnik specijalne policije i njegova supruga pronađeni mrtvi, sin nakon bijega uhićen u Tribunju

>> Policija pucala na Mercedes da zaustavi sina ubijenih: 'Za sve je kriva droga koja je Tinu popila mozak'

Komentara 25

CM
Cile_Mile
10:26 27.03.2017.

Pripadnik specijalne policije a sin mu ovisnik i nasilnik. Na jednoj strani uvodi red a u svojoj ga kući nema.

SM
san.martino
10:17 27.03.2017.

Kako ce se tek obicni ljudi obranit od dilera kad ni specijalni policajci ne mogu!?

Avatar Orlando!
Orlando!
10:19 27.03.2017.

Dokaz kako danasnje mlade nitko ne odgaja, štoviše roditelji ih postiču da budu opasne muskarcine , ti klinci sami odlučuju o svom životu , ponasaju se bahato, agresivno i glavni su u porodici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije