Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Svi smo šokirani'

Sumnja se na nasilnu smrt: Odgojiteljica i majka troje djece pronađena mrtva

Bjelovar ubojstvo
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/7
27.04.2015.
u 18:25

Snježana E. (50) živjela je kao samohrana majka, a rastavljena je već dugo vremena

Bjelovarska policija u ponedjeljak u 14.30 sati zaprimila je dojavu da se u obiteljskoj kući u Ulici Nikole Šopa br. 11 nalazi mrtva žena.

– Postoji sumnja da je riječ o nasilnoj smrti i u tijeku je očevid koji vodi istražni sudac Županijskoga suda u Bjelovaru – kazao je glasnogovornik PU bjelovarsko-bilogorske Dražen Medved ne želeći otkriti okolnosti pod kojima je pronađeno beživotno tijelo.

"Ovo je velika tragedija"

Neslužbeno doznajemo da je riječ o Snježani E. (50), odgojiteljici u dječjem vrtiću i majci troje djece. Sin je srednjoškolac, a kćeri blizanke polaze osnovnu školu. Živjela je kao samohrana majka, rastavljena već dugo vremena.

– Nisam ništa neobično primijetila. Susjeda je bila vrlo srdačna i fina žena, uvijek je lijepo pozdravila, o njoj mogu reći sve najbolje. Svi smo šokirani, ovo je velika tragedija – kazala nam je susjeda preminule.

>>Upoznali su se putem Facebooka i isplanirali ubojstvo supruga

>>Sestra ubojice: Neće suditi samo njoj, nego svima

Komentara 3

DU
Deleted user
19:55 27.04.2015.

treba vidjet sto je smuzem,ovo nije daleko od njega

DD
dr dragon
08:06 28.04.2015.

Opceniti komentar je da ljudi takve stvari rade iz ocaja,jer u Hr pravde nema pa uzimaju pravdu u svoje ruke.!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije