Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUĐENJE ŠAPIĆU

Alvin je imao sedam rana, a Dejanu je presudio kobni ubod u vrat

Boško Šapić
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
1/4
23.09.2014.
u 12:04

Saslušani su sudski vještak Stjepan Gusić i obducent Kristijan Bečić. Obojica su potvrdili već prije poznate podatke iz istrage

Na Županijskom sudu u Karlovcu nastavljeno je suđenje Bošku Šapiću (21) za ubojstvo Alvina Horvatića i Dejana Vučkovića pred narodnjačkim klubom Heart u Vojišnici u studenom prošle godine.

Pred sudskim vijećem kojem predsjeda Ante Ujević saslušani su sudski vještak Stjepan Gusić i obducent Kristijan Bečić. Obojica su potvrdili već prije poznate podatke iz istrage po kojima je na tijelu Alvina Horvatića pronađeno čak sedam rana od kojih dvije smrtonosne, dok je kod Dejana Vučkovića kobna bila rezno ubodna rana vrata.

- Govoreći o nastanku ozljeda mogu reći kako su okrivljeni i oštećeni Horvatić stajali sučelice, ali u jednom trenutku Horvatić je bio okrenut i leđima. Ozljedu na dlanu možemo okarakterizirati kao obrambenu - zaključio je Gusić.

Kod Horvatića izmjereno je 2,24 promila alkohola u krvi, dok je za malu količinu pronađenu kod Vučkovića Kristijan Bečić zaključio da se ne može podvesti pod pijano stanje. Odlučeno je kako će se u okviru procesa održati i rekonstrukcija događaja ispred kluba Heart.

>>Suđenje Bošku Šapiću za dvostruko ubojstvo: 'Krv je šiknula i samo je klonuo...'

>>U Gvozdu pokopan Alvin Horvatić

Komentara 4

MI
Mirnadob
12:48 23.09.2014.

Mislim da je Bosko onu dvojicu ispikao vise iz mrznje zato sto su Hrvati,nego iz ljubomore,kao sto se to zeli prikazat. Zato su krivi roditelji od Boska,kao i mnogi drugi roditelji koji usadjuju mrznju u djecu,prema drugoj religiji ili naciji.

GE
Georgina56
18:02 23.09.2014.

O Tome koliko voli Hrvatsku i Hrvate mozete vidjeti na njegovoj Facebook stranici.!!!!uostalom vecina ljudi u svom dzepu nosi kljuceve, novcanik, mobitel itd, najmanje noz.

CH
chemica
12:33 23.09.2014.

Normalna ljudska bića ne hodaju uokolo naoružana nožem. To bi trebala biti i pouka lokalnim "frajerima" da paze kog maltretiraju. Misliš da imaš posla s ovcom na kojoj ćeš se nesmetano iživljavati, a ona odjednom odbaci svoje pitomo runo i ukaže se krvoločni kurjak. Krivnja je tu pola pola. Dva na jednoga pa proradi nož. Bolje da su bili doma za knjigom i učili. Zbog ženske uništena tri života...Likovi s dna kace.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije