Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAKOV GELO

Sudario se s gliserom dok je išao na večeru

Jakov Gelo
Foto: nestali.hr
1/6
18.08.2014.
u 19:57

Gelo je prije nesreće bio u kafiću na plaži. Prijatelji su ga odgovarali, ali je sjeo na jet-ski i udario u gliser

Za Jakovom Gelom (41), skuterašem koji je nestao nakon sudara s gliserom u moru ispred Arbanije na Čiovu, traga se od subote navečer.

Do stravičnog sudara koji je odjeknuo poput eksplozije i uzbunio mještane i turiste došlo je oko 20.30 sati. Gelo se, vozeći jet-ski, sudario s turističkim gliserom, na kojemu je bilo 10-ak putnika, nakon čega je nestao u moru. Gelo živi s druge strane otoka Čiova, u Okrugu Gornjem. Jet-ski je navodno prodao prijatelju, ali ga je i dalje povremeno vozio.

Prije nesreće sjedio je s društvom u kafiću na plaži. Po jednoj verziji, krenuo je na večeru u Kaštela, dok drugi govore da je krenuo kući. Iako su ga odgovarali da vozi skuter, s obzirom na to da je već pao mrak, odlučio se odvesti do Okruga.

Jet-ski nema osvjetljenje i zabranjeno ga je voziti noću.

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

>> Sudarili se gliser i vodeni skuter na Dravi

Komentara 2

QU
queta
00:12 19.08.2014.

Kad će vlada više uvesti strože kazne za divljanja po moru?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije