Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dočekala ih policija

Stotinjak BBB-a došlo pred kuću Zdravka Mamića, evo što su mu poručili!

BBB pred kućom Zdravka Mamića
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/12
26.10.2014.
u 08:01

Čim je policija čula za okupljanje i cilj povorke osigurali su Mamićevu kuću no nikakvih incidenata nije bilo.

Stotinjak pripadnika BBB okupilo se u subotu 21 sat na Britanskom trgu kako bi poslali odgovor predsjedniku NK Dinama Zdravku Mamiću koga smatraju odgovornim za jučerašnje pucnjave na članove svoje navijačke skupine. Otamo su u koloni mirno odšetali do Mamićeve kuće u ulici Tuškanac.

Čim je policija čula za okupljanje i cilj povorke osigurali su Mamićevu kuću no nikakvih incidenata nije bilo. Kada se cijela povorka okupila oko Mamićeve kuće izvukli su bijeli transparent i za 15-ak sekundi ga spremili te se uputili natrag prema Britancu. Preko transparenta su poručili: Naručitelj Mamić i propalica bez časti kukavička djela zaustaviti nas neće!

Za to vrijeme Mamić je izašao ispred kuće i razgovarao s policijom no nitko iz mnoštva nije ništa dobacivao već su se u miru uputili natrag. BBB-ojsi nisu bili spremni za razgovor niti komentare.

- Ne razgovaramo s novinarima, nema nikakvih izjava - rečenica je koje su se svi držali dok su se užurbano razilazili.

I u nedjelju ujutro policija osigurava kuću Zdravka Mamića.

>> Dinamo: Osuđujemo napad na mladiće u Dubravi

Foto: VLm

Ključne riječi

Komentara 110

GM
Gusta magla
00:32 26.10.2014.

Ja nemogu vjerovati da je tim nazovi BBB moglo nesto tako pasti na pamet. Prvo su napravili sacekusu covjeku pred kucom, onda kad su popili po koji metak onda im je sad opet Mamic kriv.Pa dokle tako-gdje je tu pravnaa drzava da zastiti covjeka i zasto nisu pohvatani organizatori neprijavljenog skupa?

RA
razočarani1
00:28 26.10.2014.

milanović poslao u šetnju mladež sdp-a

Avatar nula
nula
00:45 26.10.2014.

Ove netko vodi na daljinski , isti oni koji su skuhali Bandicu . Uzas , sto se ovo dogadja u Hrvatskoj ?? Jesmo li u 1946-oj ili u 21 stoljecu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije