Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pula

Starici ukradena torba s novcem

policija
ilustracija
20.10.2014.
u 14:03

Lakovjerna žena je poslušala i ostala ležati, a za to vrijeme prevarantica je "pročešljala" stan , pronašla torbu s nekoliko desetaka tisuća kuna i otišla

U Istri, ovoga puta u Puli, zablježen je još jedan slučaj u kojem je starijoj ženi na prevaru ukradena ušteđevina iz stana. Početkom listopada bez novca je ostala starica u Rovinju koja je u stan pustila par, a u petak poslijepodne 79 godišnjakinji iz Pule ukradena je torba s novcem. U svoj je stan pustila nepoznatu ženu koja joj je ponudila na prodaju pomagala za leđa. Kradljivica je starici dala da isproba jedno od pomagala te joj je rekla da mora mirno ležati dvadesetak minuta.

Lakovjerna žena je poslušala i ostala ležati, a za to vrijeme prevarantica je "pročešljala"  stan , pronašla torbu s nekoliko desetaka tisuća kuna i otišla. Za nepoznatom ženom policija traga i ponovno upozorava građane da pripaze koga puštaju u svoj dom jer bi vrlo lako mogli postati žrtvama ovakvih prevara. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije