Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prevaranti

Starici (85) rekli da provjeravaju ispravnost novčanica pa joj ukrali novac

novac novčanice
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
03.09.2015.
u 12:47

Dok je jedan muškarac je s njom razgovarao, drugi je iskoristio njezinu nepažnju i ukrao novac

85-godišnju ženu iz Tišine Erdetske, pokraj Siska, prevario je nepoznati dvojac i ukrao joj pri tome novac. Njoj su jučer, između 11.30 i 11.45 sati, pred kuću došli njoj nepoznati muškarci navodeći  kako pregledavaju ispravnost novčanica. Ulaskom u kuću od starice su zatražili na uvid novčanice, što je ona i učinila. Dok je jedan muškarac s njom razgovarao, drugi je iskoristio njezinu nepažnju i ukrao novac. Muškarci su potom izašli iz kuće i vozilom se udaljili u nepoznatom pravcu.

Policijski službenici su od oštećene zaprimili kaznenu prijavu zbog teške krađe te se poduzimaju daljnje mjere traganja za počiniteljima.

Komentara 1

OS
osica
13:53 03.09.2015.

ovo je već ne znam koji put. Pa tim starcima , ako nemaju roda treba postaviti tutora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije