Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mura odnijela skelara

'Stajao je blizu mene, u plićaku, okrenula sam se i više ga nije bilo'

Jelena Krcar
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
22.07.2014.
u 22:48

Potresena Jelena Krčar smatra da mjesto nestanka muškarca s kojim je bila u vezi nije dovoljno dobro pretraženo

– Stajao je u plićaku u blizini, okrenula sam glavu i kad sam ponovo pogledala nije više bilo Vinka! – ispričala je potresena Jelena Krčar, koja je danas stajala na mjestu gdje je Mura odnijela Vinka Trstenjaka (62) s kojim je bila u vezi. Poželjeli su se u ponedjeljak podvečer spuštati niz Muru na mjestu gdje je plićak, no nesretni Vinko, koji nije znao plivati, iako je bio skelar (!), u jednom je trenutku vjerojatno stao u dublju vodu i jednostavno nestao. Za njim su tragali djelatnici PU međimurske, vatrogasci i članovi HGSS-a iz stanica Bjelovar i Varaždin. Pretraženo je šire područje Mure, a kako ga do 22 sata u ponedjeljak nisu pronašli, potraga je zbog mraka obustavljena do idućeg jutra.

– Potraga za nestalim muškarcem danas se nastavlja, a tijekom dana bit će angažirani i ronioci – kazao nam je danas prijepodne glasnogovornik međimurske policije Zdravko Kolarić.

Mjesto na Muri, predio zvan Fusek, na kojem se par kupao i uživao u rijeci, nije uređeno za kupanje. Do zaključenja ovog broja nije pronađen, a Jelena Krčar izjavila je za Večernji list kako smatra da nije uloženo dovoljno truda u potrazi na samom mjestu gdje je nestao. Zanimljivo, u trenucima dok je nesretnika odnosila hirovita Mura, u Čakovcu je osnivana Hrvatska gorska služba spašavanja – Stanica Čakovec, posljednja u Hrvatskoj.

>>'Plivao je iza mene i u jednom trenutku samo nestao'

Komentara 2

SO
Sos
10:09 23.07.2014.

Malo cudna prica policija to treba dobro utvrdit svega ima danas cuj samo tako nesto u vodi da nije uspio niti ijednu rijec izustit?

CA
caissa
23:38 22.07.2014.

eh baš ti vjerujem šta kažu policajci?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije