Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pao s dizalice?

Srednjoškolac iz Delnica poginuo na maturalcu u Lloret de Maru

lloretc
Foto: Thinkstock
30.08.2014.
u 09:06

Kako pišu španjolski mediji, mladić se popeo na 20-metarsku dizalicu na obližnjem gradilištu

Prema pisanju španjolskih medija koji se pozivaju na izvješće o tragičnom događaju lokalne policije Lloret de Mara mladi Delničanin koji je sa svojim vršnjacima zadnje dane maturalca boravio u hotelu u tom poznatom ljetovalištu u četvrtak poslijepodne pao je s dizalice na koju se uspeo na gradilištu u središtu grada, udaljenom nekoliko kilometara od hotela.

Očevici mladićevog pada sa 25 metara visine, dvojica radnika, pozvali su liječničku pomoć,  no mladić je na mjestu preminuo. U Ministarstvu vanjskih i europskih poslova potvrdili su tragičan događaj iz Španjolske i prenijeli da policijska saznanja upućuju da je riječ o nesretnom slučaju, no zašto se mladić uspeo na dizalicu vjerojatno se nikad neće doznati.

Na Srednjoj školi u Delnicama izvješena je crna zastava, a nastavnici i učenici šokirani viješću da je na maturalnom putovanju u Španjolskoj smrtno stradao njihov učenik i prijatelj , 18- godišnji Tin Grgurić, još ne mogu vjerovati da će njegovo mjesto u klupi četvrtog razreda ostati prazno.

U dubokoj tuzi se iz Španjolske vraćaju Tinovi školski prijatelji i dvoje nastavnika. Tinovi suigrači iz HNK Goranina za čiju je momčad dan prije odlaska na maturalac odigrao utakmicu ne mogu prihvatiti da ga više nikad neće vidjeti na travnjaku. Obitelj je shrvana, prijatelji i rodbina koji su uz njih ne mogu ih utješiti. U Delnicama se na svakom koraku osjeti tuga, tragična smrt dragog i vrijednog mladića duboko je pogodila njegove sugrađane.

>> Motociklist poginuo u sudaru s biciklom

Komentara 40

Avatar morski covik 3
morski covik 3
11:53 30.08.2014.

Alkohol, adrenalin & sex. Tragedija. RIP malac, popeo si se previsoko...

Avatar nijeminišta
nijeminišta
11:00 30.08.2014.

"No umjesto da im tjedan dana protekne u mladenačkom ludovanju.." - na čemu je ovaj novinar??? pa što je ovo bilo ako ne mladenačko ludovanje???

Ivan Štorga
13:39 30.08.2014.

VL, u članku navodite da se treba prepustiti "mladenačkom ludovanju". Upravo se, nažalost, prepustio tome što preporučujete. Sućut obitelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije