Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Splitski policijski načelnik "ukradeni" pištolj pronašao u svome stanu

pištolj
Arhiv VL
24.12.2009.
u 15:23

Splitska je policija za krađu bila prijavila nepoznatu osobu, a zbog krađe su ispitivani i djelatnici uprave, dok je načelniku Vukosavu slijedio i stegovni postupak zbog nemara.

Načelnik Odjela za nezakonite migracije PU splitsko-dalmatinske Ante Vukosav, pronašao je službeni pištolj marke glock, čiju je krađu prijavio još 28. kolovoza, piše Slobodna Dalmacija.

Vukosav je ljetos sumnjao da mu je oružje ukradeno iz ureda na 4. katu zgrade uprave u Splitu. No, svom je nadređenom nedavno, kako piše Slobodna nakon gotovo četiri mjeseca prijavio da je pištolj ipak pronašao, i to u svom stanu.

Splitska je policija za krađu bila prijavila nepoznatu osobu, a zbog krađe su ispitivani i djelatnici uprave, dok je načelniku Vukosavu slijedio i stegovni postupak zbog nemara

- Policijski izvidi su u tijeku i dok oni ne završe mi o bilo kakvim detaljima kao i samom događaju ne bismo govorili za javnost. Ne zataškava se ništa od javnosti, nego se samo ostavlja prostor da krim službenici u miru odrade svoj posao. Kada obrada bude gotova, nema prepreke da tada o tome izvijestimo javnost, rekla je glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Marina Kraljević-Gudelj nakon što je otkriveno da je policijskom načelniku "ukraden" pištolj.

Komentara 8

MO
mozel
12:05 25.12.2009.

Ante više nije za službu njega treba u mirovinu kada zaboravlja gdje ostavlja opasne stvari koje se nesmiju zaboravljati tek tako.

VR
vrgorcanin
17:00 24.12.2009.

znam ga osobno bio mi je cimer od najboljeg frenda,tip je jedva prolazio gimnaziju pa je posao na pravo al nakon god bez datog ispita je otisao na krim akademiju di je uz vrgoracki lobi zavrsio i uz partijsku knjizicu dobio posa.u biti decko nije los i ovo je tipicna situacija za njega jer je totalno smotan i nema veze o zivotu,al je podoban.hrvatska svakodnevnica,nazalost.pozdrav iz emigracije

KI
kiseljali
16:16 24.12.2009.

il ga je bio prodao! il ga je bio nekome poklonio! ili u krajnjem slučaju lopovi ga maznuli pa su se svi lijepo dogovorili da ga big boss naknadno \"pronađe\" u svome stanu.. krivo optuživanje, obmanjivanje i sitni lopovluci..!! strogo kazniti!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije