Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve za mito

Splitski policajac optužen za 'šverc' ljudi iz BiH

policija
Foto: ilustracija
29.07.2014.
u 12:58

Za ta je djela u više navrata dobio 200 eura i 3250 kuna

USKOK je pred Županijskim sudom u Splitu podigao optužnicu protiv policajca I. K. (1965.) zbog počinjenja kaznenih djela primanja mita i zlouporabe položaja i ovlasti.

Optužnicom se policijskog službenika PU splitsko-dalmatinske tereti da je od 1. ožujka do 2. lipnja 2014. osobnim vozilom iz Bosne i Hercegovine u Hrvatsku prebacio dvije osobe iako je znao da je tim osobama zabranjen boravak na području Hrvatske. Zauzvrat je od tih osoba zatražio isplatu novčanih nagrada na što su one pristale te su mu u više navrata predale 200 eura i 3250 kuna.

Osim navedenog, okrivljeniku se stavlja na teret da je u navedenom razdoblju vlasniku jednog lokala dojavio kad će se obaviti policijska pretraga kako bi vlasnik lokala sklonio nelegalne automate za igre na sreću i time izbjegao plaćanje novčane kazne te pečaćenje i oduzimanje navedenih aparata.

>>Policajac jurio 100 na sat i ubio pješaka

Komentara 1

AN
anonimy
12:31 30.07.2014.

Ma nemoguce da se nasi policajci bave takvim poslovima, ja mislio do sada da su svi posteni i savjesni obavljaju svoj posao. :OO Ajde mi sad jos recite i da svercaju drogu, da stite korumpiranje politicare, da se bave svodnistvom i da se bave reketom . Hahahah pa odavno se zna cime se bave nasi decki u plavom, kasnite barem 20 godina s objavom ovakvih clanaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije