Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split

U eksploziji petarde ozlijeđen dječak (13), amputiran mu prst desne ruke

hitna
Foto: Borna Filić/PIXSELL
28.03.2015.
u 20:22

Očevidom je utvrđenom da se ozlijedio tako što je eksplozivom iz petarde punio metalnu cijev

Komentara 1

JO
jono
12:25 29.03.2015.

Ovo sto su dijetetu amputirali prst ne znaci da je to bilo neizbjezno,zavisi od dok. kirurga.Ja sam 1992 u Malom Losinju imao nesrecu, brodski poklopac nutarnjeg motora prisilno se zatvorio, vjetrom potisnut, tako da mi je odsjekao 4 prsta na lijevoj nozi, koji su se samo na kozi i zilama drzali, doktor je htio amputirati nisam dozvolio, odletio u düsseldorf napravili OP i nakon 7 tjedana, kao da nije nista ni bilo. Sve troskove taxi do Zgb i avionsku kartu povratnu snosila bolesnicka blagajna AOK. Napominjem bez privilegija i bilo kavih dodatnih troskova LP

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije