Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Interventna policija

Solin: 19-godišnjak u stanu držao arsenal oružja i eksploziva

Solin: 19-godišnjak u stanu držao arsenal oružja i eksploziva
Foto: PU splitsko-dalmatinska
1/3
28.10.2016.
u 11:30

Interventni policajci 19-godišnjaka su uhitili u srijedu, nakon što su u njegovu "Fordu" pronašli automatsku pušku s optičkim ciljnikom i prigušivačem te dva spremnika za streljivo

Nakon što su policajci u automobilu 19-godišnjaka pronašli automatsku pušku, u njegovu stanu u Dicmu kod Solina pronađen je i cijeli arsenal oružja i vojnog eksploziva, koji je oduzet, a mladić uhićen.

Splitsko-dalmatinska policija u petak je izvijestila kako su interventni policajci 19-godišnjaka uhitili u srijedu, nakon što su u njegovu "Fordu" pronašli automatsku pušku s optičkim ciljnikom i prigušivačem te dva spremnika za streljivo.

Potom je pretražen i njegov stan u Dicmu, gdje je promađeno razno vojno streljivo, dva spremnika za puške, deset komada lovačkih patrona, topovski udar M-71, 200 grama privrednog eksploziva-amonala, osam detonatorskih kapisli, 150 centimetara sporogorećeg štapina, 412 grama crnog baruta i jedna specijalno prepravljena kemijska olovka s mogućnošću izbacivanja streljiva.

 Policija ga je uhitila i kazneno prijavila za nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

>> Kandidati HDZ- a u humanitarnoj biciklijadi od Splita do Solina

Ključne riječi

Komentara 4

FI
Fisherman
12:29 28.10.2016.

Torcida u ofanzivi.....to je bilo namjenjeno slijedecem sucu koji nedosudu penal za ajduk u Splitu.

DU
Deleted user
11:49 28.10.2016.

Pa covjek se valjda jos uvijek boji srba

Avatar zong
zong
13:31 28.10.2016.

A ljudi pa nova godina će još malo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije