Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mu rekao 'zbogom'

Šokirao i policajce: Pronašli mu pravi arsenal oružja u autu

Oružje i streljivo
Goran Stanzl/PIXSELL
20.10.2014.
u 12:36

Svo pronađeno oružje i streljivo je oduzeto

Muškarac (61) s područja Vrbovskog, uhićen u subotu poslijepodne, predan je pritvorskom nadzorniku PU karlovačke uz kaznenu prijavu zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Policija ga je zaustavila u prometu na području Vrbovskog, a u njegovu automobilu pronađen je pravi arsenal - 1295 komada raznog puščanog i pištoljskog streljiva različitih kalibara, revolver, prepravljeni plinski pištolj, dvije detonatorske kapisle broj 8, puščana cijev, 4 pištoljska spremnika, 4 komada dijelova oružja, prigušivač, spremnik za strojnicu, optički nišan, taktička lampa i laserski ciljnik za oružje. Svo pronađeno oružje i streljivo je oduzeto. 

Kriminalističko istraživanje u ovom slučaju, potvrdili su iz policije, se nastavlja.

>>Nije dragovoljno predao oružje i bombe pa će kazneno odgovarati

>>Uvjetni zatvor za časnika HV-a jer je u kući ilegalno držao oružje

Komentara 1

MA
macoje
12:56 20.10.2014.

nemam komentar, drzacu se onako kako srbijska vlast drzi govore ili suti o onome sto ne zna, dakle nemam komentara u ovaj clanak, a javio sam se samo da potvrdim da necu ovo da komentiram, zbog toga sto se znana da srbijanci nikada nisu trazili oruzje,i nemaju ga ,oruzje ima samo policija..dakle povavljam nemam komentara, i necu da neko misli da dajem komentare svuda .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije