Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon očevida

Ravnateljstvo policije: Smrt policajca nema veze s reorganizacijom MUP-a

policija
Foto: Filip Brala/PIXSELL
09.12.2016.
u 17:52

Među policajcima se počelo govorkati da je mogući razlog samoubojstva njihovog kolege najavljeni preustroj...

Samoubojstvo 45-godišnjeg policajca iz protueksplozijskog odjela PU krapinsko-zagorske, čije je beživotno tijelo pronađeno jučer na parkiralištu Parka vozača u Pilama u općini Stubičke Toplice, nema nikakve veze s najavljenom reorganizacijom Ministarstva unutarnjih poslova. Ustvrdilo je to Ravnateljstvo policije nakon provedenog očevida.

Nakon što je beživotno tijelo policajca pronađeno, među policajcima se počelo govorkati da je mogući razlog samoubojstva njihovog kolege najavljeni preustroj. Policija je utvrdila da to nije istina.  

>> Na putu do posla policajac se ubio ispalivši si hitac u glavu

>> Zadavio majku nakon što je sestru odvezao u školu

Ključne riječi

Komentara 1

KR
kritika5
20:57 09.12.2016.

možda s reorganizacijom HEP-a ili nečeg drugog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije