Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNA NESREĆA

Smrt mladog vatrogasca potresla javnost: 'Oša si na neko drugo misto, ali srest ćemo se opet'

nesreća
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/4
30.09.2016.
u 15:53

Smrt mladog vatrogasca potresla je čitav kraj, ali i vatrogasnu zajednicu. DVD Šibenik tako se od Furčića oprostio dirljivom objavom na Facebooku

Motociklist Duje Furčić, 30-godišnji zapovjednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Primošten, poginuo je u jučerašnjem sudaru s kamionom na Jadranskoj magistrali u Rogoznici. Kako prenose 24 sata, policija je očevidom utvrdila da je nesreću skrivio 45-godišnji vozač kamiona Man šibenskih registracijskih oznaka, koji je skretanjem ulijevo oduzeo prednost prolaska motociklu Honda zagrebačkih tablica kojim je iz suprotnog smjera dolazio Furčić.

Smrt mladog vatrogasca potresla je čitav kraj, ali i vatrogasnu zajednicu. DVD Šibenik tako se od Furčića oprostio dirljivom objavom na Facebooku.

– Spašava si ljude, imovinu, sudjelova si u intervencijama da in broja nema, sad si oša na neko drugo misto, na nekom drugom mistu su potribni anđeli, ali prijatelju srest ćemo se, srest ćemo se mi opet – poručili su.

>> U sudaru s kamionom motociklist (30) podlegao ozljedama

>> Kod Varaždina poginuo motociklist (53)

Komentara 5

IS
Iszrian
18:14 30.09.2016.

Spokoj mu duši.

DO
doby43
17:56 30.09.2016.

Iako nije kriv, ti motori su smrt i veoma opasni. Rip

SW
swic
16:07 30.09.2016.

Tuzno , jos jedan mladi zivot ugasen .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije