Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Salpietrovi

'Slušamo laži. Neka pokaže papire koji će to potvrditi'

Federico Salpietro, tomislav horvatinčić
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
21.02.2017.
u 22:00

Stvarno sam iznenađen što sud nastavlja slušati laži optuženika, kaže nam sin nautičara koji su poginuli u naletu Horvatinčićeva glisera

Naša obitelj ne bi htjela više patiti, kaže nam Federico Salpietro, sin bračnog para koji je poginuo 2011. nakon što je na njihovu jedrilicu naletio gliser Tomislava Horvatinčića, te izražava ogorčenje činjenicom da optuženik nastavlja govoriti kako je ponudio naknadu štete i da nije odgovoran za nesreću.

– Proces se previše oduljio. Stvarno sam iznenađen što sud nastavlja slušati laži optuženika – kaže nam Federico Salpietro.

– Bilo bi mi drago kada bi sud, u koji i dalje imam povjerenje, jednom zauvijek provjerio istinitost njegovih tvrdnji i njegovu pouzdanost. To je jednostavno provesti. Ako se misli da optuženik govori istinu, onda neka to dokaže, na primjer, s papirima na kojima je iznio prijedlog za plaćanje naknade štete. Ni moja obitelj ni naši odvjetnici nisu nikada, ponavljam nikada, primili neki prijedlog – kazao je Federico Salpietro.

>> Monolog sutkinje na suđenju Horvatinčiću: Zbog ovog slučaja doživjela sam medijski linč!

Komentara 3

TB
taras.buljba
09:32 22.02.2017.

Hrvatsko pravosudje rak rana ove drzave.

Avatar krcedolac
krcedolac
08:28 22.02.2017.

Više je mene stid od šofera glisera...

AV
AVIM
18:35 22.02.2017.

Ovo kako ide jos ce mrtvi biti proglaseni da su se zabili u Horvatincica i biti proglaseni krivima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije