Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istra

Slovenka pokušala prijeći granicu skrivena u prtljažniku

granica
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
27.07.2015.
u 16:58

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o nadzoru državne granice, slovenskoj državljanki izdan je prekršajni nalog, dok se protiv 28-godišnjeg vozača podnosi optužni prijedlog radi počinjenja prekršaja iz Zakona o strancima

Na graničnom prijelazu Kaštel u Istri, policija je danas u prtljažniku pronašla 24-godišnju slovensku državljanku.

U vozilu se nalazilo petero slovenskih državljana, a prilikom pregleda vozila i prtljage, policijski službenici su u prtljažniku pronašli i 24-godišnju slovensku državljanku koja se sakrila iz razloga što u vozilu ima mjesta samo za pet osoba te kako bi se izbjegla prekršajna odgovornost.

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o nadzoru državne granice, slovenskoj državljanki izdan je prekršajni nalog, dok se protiv 28-godišnjeg vozača podnosi optužni prijedlog radi počinjenja prekršaja iz Zakona o strancima.

>> Policajci se šokirali kada su otkrili što se nalazi u sumnjivom kovčegu

Ključne riječi

Komentara 13

RO
Rocky15
17:29 27.07.2015.

što mu nije sjela u krilo

MU
muh
17:33 27.07.2015.

Niso znali da policajci znajo brojati samo do tri.

BR
brčko
20:08 27.07.2015.

glupo, da nemože biti gluplje... šteta što nije znala da se granica može preći i pješice :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije