Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragična nesreća

Slovenac poginuo u prevrtanju neregistriranog traktora

traktor se prevrnuo
Foto: Marijan Sušenj/Pixsell
20.08.2014.
u 12:38

Tijelo preminulog je po nalogu državnog odvjetnika prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Pula radi obavljanja obdukcije.

Na cesti u mjestu Hrib na području Buzeta u utorak 19. kolovoza smrtno je stradao 64-godišnji vozač traktora. Očevidom je utvrđeno da je 64-godišnjak, inače slovenski državljanin, prilikom vožnje unatrag neregistriranim traktorom Fiat Store zahvatio kameni suhozid, nakon čega se traktor prevrnuo i prignječio vozača.

Od zadobivenih ozljeda vozač traktora preminuo je na mjestu događaja. Tijelo preminulog je po nalogu državnog odvjetnika prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Pula radi obavljanja obdukcije.

>>Poginuo pri prevrtanju traktora

Komentara 4

ZU
ZuluChief
13:25 20.08.2014.

Dal bi se traktor prevrnuo da je bio registriran?

OB
Objektivno...
13:56 20.08.2014.

Ako netko kod nas zna nekog traktoristu koji je preživio prevrtanje traktora neka to pošalje u Guinissovu knjigu rekorda. Kod nas je veći postotak preživljavanja u padovima aviona (je li MIG avion?) nego u prevrtanju traktora...

PO
posluzitelj
19:17 20.08.2014.

Poginuo u prevrtanju zelenog traktora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije