Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za rafale iz puške

Slabinjcu od 20. siječnja suđenje za teška ubojstva

Mario Slabinjac
Nikola Čutuk/PIXSELL
03.12.2013.
u 14:07

Mario Slabinjac optužen za kaznena djela kad je 11. lipnja na cesti kod Hrvatske Kostajnice zaustavio automobil sa svojom obitelji, pri čemu je ubio suprugu i vozača

Glavna rasprava protiv Marija Slabinjca (40), optuženog za više teških kaznenih djela, na Županijskom sudu u Sisku počet će 20. siječnja iduće godine, dogovoreno je na današnjem pripremnom ročištu, na koje je priveden i optuženi.

Optužnicom se Slabinjcu stavljaju na teret dva teška ubojstva, dva teška ubojstva u pokušaju, te ubojstvo u pokušaju. On je 11. lipnja ove godine oko 21 sat na cesti između sela Graboštani i Veliko Krčevo kod Hrvatske Kostajnice, zaustavio automobil u kojem su bili njegova supruga, njen prijatelj i troje djece.

Rafalom iz automatske puške je usmrtio svoju suprugu Blaženku Slabinjac (39) i vozača Ivicu Hajdukovića (45), dok su djeca samo zahvaljujući slučaju ostala neozlijeđena. Kaznenim je zakonom za teško ubojstvo predviđena kazna zatvora od najmanje deset godina ili dugotrajni zatvor, a za kazneno djelo teškog ubojstva ili ubojstva u pokušaju, najmanje pet godina zatvora.

Hodao je s puškom u ruci, a onda su se začuli rafali

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije