Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Rješavali stvari'

Skupina od 15 mladića brutalno pretukla vršnjaka

skola
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
20.01.2014.
u 14:58

Cipelarili su ga i udarali šakama i palicama, nakon čega su ga bacili u grmlje i ostavili da tamo leži sa slomljenim nosom i jagodičnom kosti te ležerno otišli svojim putem

– Udario me tri puta šakom u glavu, a onda je uletio njegov prijatelj i počeli su me zajedno psovati. Ja sam im na to uzvratio, i onda su počeli zvati neke prijatelje, ali ja tada za to nisam znao – dio je izjave koju je napisao 16-godišnji učenik Industrijsko-strojarske škole u Zagrebu nakon što ga je u četvrtak nakon nastave pedesetak metara od škole, na križanju Držićeve i Vukovarske ulice, pretukla skupina od petnaestak mladića iz zagrebačke Dubrave.

Cipelarili su ga i udarali šakama i palicama, nakon čega su ga bacili u grmlje i ostavili da tamo leži sa slomljenim nosom i jagodičnom kosti, te ležerno otišli svojim putem. Sve to dogodilo se pred očima deset-petnaest kolega iz njegova razreda, koji se i sami prestrašeni iznenadnim događajem nisu usudili priskočiti u pomoć svome prijatelju.

– Sve je počelo na praktičnoj nastavi gdje je jedan učenik kasnije pretučenom drugom učeniku puhnuo u uho, a ovaj mu je uzvratio i udario ga nogom u stražnjicu. Tu se upetljao i prijatelj ovoga koji je sve počeo te su se međusobno počeli vrijeđati i prijetiti si. Nastavnik ih je brzo prekinuo i smirio situaciju i svi su zajedno izašli iz škole u 19.30 sati te krenuli prema tramvajskoj stanici – prepričava Nenad Pavlinić, ravnatelj Industrijsko-strojarske škole Zagreb.

Ispred stanice dočekalo ih je petnaestak mladića iz Dubrave koje su dvojica mladića pozvala kako bi "riješili stvari" s učenikom s kojim su prije posvadili.

>> Ovo je mladić kojem je 
učenik smrskao lice zbog bivše

Komentara 7

DU
Deleted user
15:29 20.01.2014.

Fuj bando jedna, 15 na jednoga.Triba sve vas i sve vase roditelje dobro prebit jer su vas lose odgojili.

IS
Iskra1347
14:05 21.01.2014.

Sramota živa. Da sam roditelj tih koji se kao pravi "hrabri" momci postave 15 naprama 1 (i iako sam načelno protiv ikakvog nasilja), mislim da bih u tom slučaju upotrijebila šibu. Problem je u tome, što ta balavudrija u startu nije nikako odgojene, vjerojatno ih roditelji još i potiču ili potpuno zanemaruju, pa misle da se mogu ponašati kako hoće. To je za CZS! Nadam se da će se dečko oporaviti.

XN
xnet0822
15:21 21.01.2014.

Opet novi slučaj "Ritz" ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije