Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u centru Broda

Škodom se zabio u zid, mladići životno ugroženi

Prometna nesreća u Slavonskom Brodu
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/7
27.05.2016.
u 15:28

Vjerojatno usljed neprilagođene brzine, vozač je izgubio kontrolu nad automobilom te je došlo do zanošenja vozila po kolniku

Liječnici u brodskoj Općoj bolnici dr. Josipa Benčevića bore se za život devetnaestogodišnjeg vozača Škode slavonskobrodske registracije te dvije godine starijeg suvozača. Oni su teško stradali u nesreći koja se u četvrtak oko 22.30 sati dogodila na Trgu Svetog Trojstva u središtu Slavonskog Broda.

Vjerojatno usljed neprilagođene brzine, vozač je izgubio kontrolu nad automobilom te je došlo do zanošenja vozila po kolniku, a zatim i do bočno udarca u zid zgrade Vatrogasnog doma. Djevojka (18) koja je sjedila na stražnjem sjedalu također je teško ozlijeđena, ali nije u životnoj opasnosti. Svi troje su zbog ozljeda zadržani na liječenju.

Policija će vozača kazneno prijaviti nadležnom državnom odvjetništvu zbog izazivanja prometne nesreće, dok će dvoje putnika biti prekršajno kažnjeni zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa.

>> Policija traži očevice nesreće u kojoj je ozlijeđen Nenad Stazić

Komentara 1

RO
Rocky15
13:30 29.05.2016.

žuja je zakon

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije