Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAMJERNO IZAZVAN?

U požaru izgorio Audi A6

Split požar
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
24.02.2017.
u 09:58

Inače, u Splitu je prošle, a i ove ove godine zabilježeno više požara na vozilima, posljednji protekle subote

Osobni automobil Audi A6 izgorio je u petak rano ujutro u Sinju, a na mjestu događaja traje očevid koji bi trebao pokazati radi li se o tehničkom kvaru ili o namjernom izazivanju požara.

Dojavu o požaru primili su nešto poslije 4 sata vatrogasci. Prema podacima policije, vlasnik automobila, proizvedenog 1988. godine, je 51-godišnjak.

Inače, u Splitu je prošle, a i ove ove godine zabilježeno više požara na vozilima, posljednji protekle subote.

U veljači su zabilježena tri požara na četiri vozila i motociklu. U Šižgorićevoj ulici je 3. veljače djelomično izgorio Audi u vlasništvu 22- godišnjaka, a pet dana kasnije je u Uskočkoj ulici planuo motocikl, s kojeg se vatra proširila se na dva parkirana vozila.

>> U Splitu opet zapaljen automobil: Izgorio Passat u Strožancu

>> Opet gori u Splitu - Audi djelomično izgorio tijekom noći

Ključne riječi

Komentara 2

ML
Mladen1962
10:01 24.02.2017.

Prokleta elektronika stvarno ti Njemci nikak ne delaju te Audije.

Avatar Peterančan
Peterančan
11:09 24.02.2017.

Pa ak je auto proizveden 1988. gazda stvarno nije tajkun, pa je najvjerojatnije u pitanju starost auta, a ne obračuni. Nije onda još ni elektronika bila na toj razini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije