Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvoje Žužić izgubio spor

Sin velikogoričkog tajkuna platit će 440.000 kuna roditeljima mladića koji je teško ozlijeđen u nesreći

Željko Žužić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
27.04.2016.
u 15:46

U kobnoj nesreći, koju je Žužić skrivio vozeći BMW sa 2,15 promila alkohola, poginula je Ružica Pavić (19), dok je njezinu dečku Matijašiću, među ostalim, ozlijeđena kralježnica

Hrvoje Žužić, sin vlasnika centra Solidum Željka Žužića, roditeljima Hrvoja Matijašića, mladića koji je teško stradao u nesreći što ju je sin velikogoričkog tajkuna skrivio 2007., prema nepravomoćnoj presudi Općinskog građanskog suda mora isplatiti odštetu od 440.000 kuna.

U kobnoj nesreći, koju je Žužić skrivio vozeći BMW sa 2,15 promila alkohola, poginula je Ružica Pavić (19), dok je njezinu dečku Matijašiću, među ostalim, ozlijeđena kralježnica. Zbog teškog invaliditeta svog sina, koji je i danas teško pokretan, njegovi roditelji Gordana Berger i Marinko Matijašić od Žužića su tražili svaki po 220.000 kuna.

Matijašić se u međuvremenu oženio i dobio dijete, no kako su na sudu kazali roditelji, zbog posljedica nesreće ne može ga ni primiti u ruke. Žužić je zbog nesreće osuđen na pet godina zatvora, a s izdržavanja kazne pušten je više od godinu dana ranije.

>> Prometna nesreća u Zagrebu nekoliko trenutaka prije prolaska Erdogana tom trasom

Ključne riječi

Komentara 18

C0
cos 01
15:57 27.04.2016.

Taj dečko je vozačku dozvolu mogao dobiti samo preko debele veze.Oni koji ga znaju, znaju da je dećko jako ogranićen.

MA
marsovac
17:39 27.04.2016.

dozivotni invalid,....60.000€,.......trebala bi ga porodica invalida zgljeciti sa autom i dati mu nazad taj novac,.....pa neka roditelji - pijani sin - i ovo hebeno sudstvo u Hrvatskoj razmislja koliko je zivot i zdravlje vrijedno.

MA
malaliba
16:24 27.04.2016.

Trebao je doživotno ostati bez vozačke!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije