Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Profesionalno, hrabro, srčano...

FOTO Mladić herojski spasio trudnicu i psa: 'Ovo što sam vidio bilo je zaista nevjerojatno'

Požar
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/8
23.12.2016.
u 22:30

'Ježim se čim promislim na to jer ovo što sam večeras vidio bilo je zaista nevjerojatno'

Dojava o požaru stigla je 20,15 sati, a vatrogasci su tek u 20,40 uspjeli staviti vatru pod kontrolu. Osoba koja se u trenutku izbijanja požara sama nalazila u stanu, nagutala se dima, ali nasreću, prema prvim informacija nije zadobila opekline, prenosi ŠibenkIn.

Ipak, prebačena je u Splitsku bolnicu, a građani su otkrili kako je riječ o trudnici.

- Ježim se čim promislim na to jer ovo što sam večeras vidio bilo je zaista nevjerojatno. Taj vatrogasac, mislim da se preziva Cvitan, zgrabio je bocu s kisikom i herojski uletio na stepenice u izgradnji koje su gorjele i uskoro zgrabio iz stana trudnicu i psa - rekao je mladić koji je bio na ulici kada su vatrogasci stigli na intervenciju.

- Način na koji je on to obavio, profesionalno, hrabro, srčano, bez razmišljanja je li možda tamo plinska boca koja će eksplodirati, ostavilo me bez teksta i stvarno možemo biti zahvalni našim vatrogascima - dodao je.

Mladi vatrogasac koji je svojim herojskim činom impresionirao očevice, zauzet obavljanjem svog posla, samo je skromno dobacio: Ma kakav heroj, bez moje ekipe ja sam ništa.

Vatra se zadržala samo na jednom katu obiteljske kuće i nije se uspjela proširiti dalje, a nakon što ekipa Javne vatrogasne postrojbe Šibenik obavi posao, moći će se pristupiti očevidu i utvrditi što se dogodilo i što je točno uzrok požara.

>> Požar u Zagrebu: Zapalilo se skladište blizu Cibonina tornja

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Ruda1000
Ruda1000
22:45 23.12.2016.

Bravo, majstore!

NI
Nikomah95
23:33 23.12.2016.

Car!

TE
texas
06:24 24.12.2016.

Hrabro Srce !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije