Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika brzina

Šibenik: Vozačica usmrtila ženu (75) koja je hodala u rub ceste

Nesreća kod Šibenika
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/4
20.04.2014.
u 10:25

Od siline udara 75-godišnjakinja je odbačena na drugu 70-godišnju pješakinju koja je zadobila lakše tjelesne ozljede

Sinoć oko 21.15 sati u Dubravi kod Šibenika u prometnoj nesreći smrtno je stradala 74-godišnja pješakinja.

- Do prometne nesreće je došlo kada je 29-godišnjakinja s područja Šibenika velikom brzinom automobilom udarila staricu koja je hodala uz desni rub ceste. Od siline udara 75-godišnjakinja je odbačena na drugu 70-godišnju pješakinju koja je zadobila lakše tjelesne ozljede. Protiv 29-godišnjakinje će nadležnom Državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava - istakli su iz šibenske policije.

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL, ilustracija

Komentara 5

Avatar Do@Zemuna
Do@Zemuna
08:49 20.04.2014.

Žalosno je čitati što promet donosi, kakav tužan Uskrs za sudionike nezgode i njihove obitelji.

BU
bura2
13:29 20.04.2014.

Žalosno

MX
Mister X
15:38 20.04.2014.

Šibenik: Vozačica usmrtila ženu (75) koja je hodala u rub ceste, A hodala je cestom jel živi u bjednoj državici koja je nasljedila ceste za automobile a ne i izgrađene nogostupe za dijecu starce i "građane" koji se moraju ilii žele da kreču pješice.. A kako vidimo u balkaniji se brzo nađe krivac ne ovi svi prije štediše na nogostupima; nego vozačica je ubojica koja je vozila "velikom brzinom" Kod nekih je to 220-250 kod drugih 66 ili 80 km /h. A neki put je i 50 prevelika brzina ! Što je manje bitno novinarčeku od položaja u crno odjenutog pješaka koji se kreče po mraku i kišici dijelom neosvjetljene ceste ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije