Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suđenje narkobosu

Šarić šuti dok iz spisa ne maknu snimke razgovora

Darko Šarić
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
15.06.2014.
u 23:42

Suđenje Šariću nastavlja se ovaj tjedan na sudu u Beogradu

Suđenje narkobosu Darku Šariću koji je optužen za krijumčarenje 5,7 tona kokaina iz Latinske Amerike u zapadnu Europu, koji se 18. ožujka nakon četiri i pol godine skrivanja predao srpskom pravosuđu, nastavlja se ovaj tjedan na Specijalnom sudu u Beogradu. Šarićev odvjetnik Radoslav Baćević potvrdio je srbijanskim medijima kako njegov klijent neće iznositi obranu sve dok sud ne odluči o njihovu prijedlogu da se iz spisa uklone dokazi za koje smatraju da nisu pribavljeni u skladu sa zakonom, kao što su primjerice prisluškivani razgovori.

Darko Šarić više je puta negirao krivnju za krijumčarenje kokaina te tvrdio da mu je sve podmetnuo policijski general “Papaja”, čiji identitet nije otkrio. U spojenim je optužnicama 36 članova Šarićeve grupe, ali na optuženičkoj klupi u Beogradu nalazi se njih devet, dok su ostali u bijegu ili su priznali krivnju.

>> Darko Šarić: Još jedino za zemljotres nisam optužen

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije