Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenađenje

Sakrio se u prtljažnik vozila jer nije imao isprave za ulazak u RH

trajekt
Reuters
01.08.2011.
u 10:00

Talijan se sakrio u prtljažnik automobila na trajektu koji je uplovio u Dubrovnik. Uhitili su ga i protjerali iz RH na tri mjeseca.

DUBROVNIK - Domišljati Talijan (32) sakrio se u prtljažnik vozila koje je zatim njegov prijatelj, također državljanin Italije (31), ukrcao na trajekt koji je iz talijanskog Barija zaplovio prema Dubrovniku. U vozilu je bio i 30-godišnjak iz Italije. Svu trojicu uhitila je dubrovačka policija kada je u subotu oko sedam sati ujutro, prilikom ulazne granične kontrole u luci u Dubrovniku, u vozilu talijanskih oznaka pronašla skrivenog muškarca bez isprava za prelazak granice.

Zbog prekršaja Zakona o strancima trojica su uz optužni prijedlog dovedena u Prekršajni sud u Dubrovniku gdje su kažnjena novčanim kaznama, a 32-godišnjaku je izrečena i zaštitna mjera protjerivanja iz RH u trajanju od tri mjeseca.

Komentara 5

FE
Felicijen
14:26 01.08.2011.

Dobro da nisu ključeve prtljažnika zaboravili doma...

Avatar raco
raco
11:00 01.08.2011.

A je.... što mu treba puno dokumenata, jedino osobna. Šta ni to nije imao?

OB
-obrisani-
12:59 01.08.2011.

Sakrio se u prtljažnik vozila jer nije imao isprave za ulazak u RH a htio je na svaki način uživo vidjeti i doživjeti to balkansko čudo gdje su svi uz Boga i domoljublje pošteni, nevini, plemeniti i pravedni...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije