Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Križevački bjegunac

Šac pronađen u Crikvenici pa kazneno prijavljen za krađu 64.000 kuna

Željko Šatvar
Foto: Facebook-profil Željko Šatvar
18.10.2014.
u 16:02

Iako ga je policija u početku vodila kao nestalu osobu, istragom je utvrđeno da je Šac "zbrisao" nakon što je 30. rujna i 1. listopada kao zaposlenik Visokoga gospodarskog učilišta u Križevcima ukrao povjereni mu novac...

Križevčanin Željko Šatvar zvani Šac (41) uhićen je u četvrtak u Crikvenici. Iako ga je policija u početku vodila kao nestalu osobu, istragom je utvrđeno da je Šac "zbrisao" nakon što je 30. rujna i 1. listopada kao zaposlenik Visokoga gospodarskog učilišta u Križevcima ukrao povjereni mu novac.

Koprivničko-križevačka policija ističe da se radi o više desetaka tisuća kuna koje je trebao predati u poslovnicu FINA-e, što nije učinio, nego ih je potrošio na putovanje i igre na sreću. Mediji su saznali da se radi o iznosu od oko 64.000 kuna. Policija je Šaca kazneno prijavila, ali nije završio u zatvoru. Postupak će se protiv njega voditi redovnim putem, što znači da je vjerojatno sve priznao. Šacov nestanak prijavljen je 2. listopada, ali od početka se vjerovalo da je pobjegao s novcem, a kao destinacija spominjala se Švicarska.

Njegovi prijatelji na društvenim mrežama cijelo vrijeme su ga podržavali i poručivali mu da se ne vraća u Križevce. Za Večernji list jedan od njih rekao je da Šac ima problema s alkoholom i kockanjem i da će se vjerojatno vratiti kući kad potroši sav novac. Nešto slično se i dogodilo, samo što je Šac sada najvjerojatnije ostao i bez radnog mjesta te teretom s kojim će se više teško kod nekoga izboriti za povjerenje.

>>U Švicarskoj će zapiti novac pa će se predati

Komentara 1

DU
Deleted user
16:21 18.10.2014.

tko ce meni platit pune troskove kaj sam ga trazil v svicaskoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije