Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama u osijeku

S puškom u ruci tražio i treću žrtvu: Gdje se Švicarac skriva?!

osijek
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/3
28.07.2014.
u 22:30

Nakon što je ubio Dragu Lovrića i suprugu Slađanu, Ivica Petričević navodno je tražio izvjesnog Danijela kojeg zovu Švicarac, a kojega je dovodio u nekakvu vezu sa svojom suprugom i zbog kojega je i došlo do ove tragedije

Između dva ubojstva, onoga Drage Lovrića (47) i svoje supruge Slađane Petričević (37), Ivica Petričević (59) izašao je izvan Caffe bara Tiho u potrazi za još jednom osobom. Prema riječima zaposlenika obližnje autopraonice, Petričević je u rukama tada držao poluautomatsku pušku i ručnu bombu. Navodno je tražio izvjesnog Danijela kojeg zovu Švicarac, a kojega je dovodio u nekakvu vezu sa svojom suprugom i zbog kojega je i došlo do ove tragedije.

U potrazi za Danijelom Petričević je naišao i na djelatnika autopraonice, ali mu nije prijetio. Samo ga je pitao: “Gdje se Švicarac skriva? Nemoj se bojati, neću tebe ubiti.” U tom trenutku Drago Lovrić (47) je već bio mrtav dok je Slađana Petričević još uvijek bila živa i nalazila se u unutrašnjosti lokala.

Zaposlenik autopraonice kaže i da ju je vidio u unutrašnjosti lokala. I u svojim službenim podacima policija je izašla s informacijom da je između dva ubojstva prošlo desetak minuta. Ostaje nepoznato zašto Slađana nije pobjegla u trenutku kada je Ivica izašao iz lokala.

U povodu toga tragičnoga događaja gradonačelnik Osijeka Ivica Vrkić donio je odluku da će dvjema malodobnim kćerkama Slađane i Ivice Petričevića isplatiti novčanu pomoć od 10.000 kuna. Pomoć će biti isplaćena putem skrbnika kojega će imenovati Centar za socijalnu skrb Osijek.

>>Ubio je Dragu, razgovarali su 10 minuta pa je pucao u ženu

>>'Zaljubili su se nakon rata. Ona je konobarila, a on je svraćao u tu gostionicu'

>>Imao je dvije bombe: Kći i brat htjeli su nagovoriti Petričevića na predaju

Komentara 15

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
22:34 28.07.2014.

Sta napravi suplja glava, alkohol i oruzje. Zar mu bas ni jednom nije palo na pamet kako ce biti njegovoj djeci nakon svega.

Avatar StudentZG
StudentZG
00:30 29.07.2014.

Samo malo, je li do te tragedije došlo zbog tog "Švicarca" kako vi navodite u članku ili možda zbog nestabilnog, alkoholiziranog i naoružanog manijaka?

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
06:06 29.07.2014.

Ovaj put Švicarac je dobro prošao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije