Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaleđe Zadra

S ozljedama po tijelu nađen mrtav pred kućom u Karinu

policija
Hrvoje Jelavić/Pixsell
30.08.2014.
u 13:12

Policiju su o pronalasku mrtvog tijela u petak oko 19 sati obavijestili prolaznici koji su na zemlji ispred kuće K.V. uočili njegovo tijelo

K.V. (49) nađen je mrtav u petak oko 19 sati u svojoj vikendici u Karinu u zaleđu Zadra. Nađen je s ozljedama ruku i glave, a policija, kako je kazao Elvis Žodan, glasnogovornik PU zadarske, obavlja izvide, kako bi se točno utvrdilo što se dogodilo. Iako su na tijelu K.V., nađene vidljive ozljede, neslužbeno se doznaje da za sada ništa ne upućuje da se radi o kaznenom djelu.

Ozljede koje je imao K.V. mogle su nastati kao posljedica pada ili skoka, pa policija istražuje je li riječ o samoubojstvu ili nesretnom slučaju. Više bi se trebalo znati u ponedjeljak, kada bi trebala biti gotova obdukcija na patologiji zadarske bolnice, gdje je prevezeno tijelo K.V. nakon što je u subotu dovršen očevid.

K.V. je inače arhitekt iz Zagreba, a njegova obitelj već godinama posjeduje kuću u Karinu. U kući je boravio sam, a mrtav je nađen ispred terase obiteljske kuće. Policiju su o pronalasku mrtvog tijela u petak oko 19 sati obavijestili prolaznici koji su na zemlji ispred kuće K.V. uočili njegovo tijelo.

>> Glavašev nećak pronađen mrtav u svojoj kući

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije