Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomračenje uma

S kata kuće slušao kako mu otac ubija baku u prizemlju

ubojstvo nedelišće
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/8
13.10.2015.
u 22:40

Ubojica Miodrag Molnar promijenio se prije pet godina kada ga je supruga ostavila i otišla s njegovim najboljim prijateljem

Miodraga Molnara (57) policija je uhitila pod sumnjom da je jučer ujutro u obiteljskoj kući u Ulici Matije Gupca u Nedelišću pokraj Čakovca nožem ubio svoju majku Ružu Molnar (78). Policiju je u 7.40 sati navodno nazvao njezin unuk, Molnarov sin koji živi na katu obiteljske kuće, te javio da njegov otac maltretira svoju majku. Kada je policija došla, bilo je prekasno. Žena je ležala mrtva, prerezana vrata.

Za uhićenog Molnara u selu kažu da se promijenio otkako ga je prije nekih pet godina ostavila supruga.

– Otišla je s njegovim najboljim prijateljem iz susjednog sela, poduzetnikom. Bili su kućni prijatelji, posjećivali su se, a kad je otišla, to ga je jako psihički pogodilo. Pokušao se ubiti, navodno si je pokušao prerezati žile, a odlazio je i psihijatru na liječenje – kaže poznanik uhićenog Molnara.

Kad su još bili zajedno, supružnici su se bavili prodajom tekstila i odjeće. On je radio u Čarapariji, a potom je 2002. otvorio obrt Molnar trgovački centar MTC, na istoj adresi na kojoj se jučer dogodila tragedija. Bavili su se prodajom na štandovima i na tržnicama. Obrt je ugašen 2010. Živio je na katu kuće, a majka u prizemlju. Nedavno se, kažu susjedi, u kuću doselio njegov sin, koji se smjestio na katu, a Miodrag se preselio u prizemlje.

– Bračni i poslovni problemi valjda su ga dotukli – kaže prijatelj. Ubijena žena bila je poznata kao kuharica koja je kuhala i pekla kolače za svadbena slavlja. Molnar je, neslužbeno doznajemo, priznao zločin kad ga je policija jučer zatekla u kući.

>>Policija primila dojavu o maltretiranju pa zatekla tijelo: Sin (57) nožem ubio majku (78)

>>Šetač ugledao leš muškarca na obali šljunčare

Komentara 9

DU
Deleted user
07:03 14.10.2015.

Uzas za sve. Jos jedan dokaz da postoji samo ljubav prema novcu. Dok je posao cvjetao i zena je bila doma. Propao posao, zena ode s najboljim prijateljem. Kakve su to moralne nakaze? I zena. I on koji digne ruku na vladtitu mater. Jadan sin koji je ostao. Treba covijek s takvom tragedijom zivjeti.

SC
schwertransport
16:06 14.10.2015.

Nerazumijem gospona sa kata!? Da cujem da tata tuce moju baku spustio bi se sa kata prebio bi ga ko mačku i onda u dogovoru sa bakom bi reko da ga ona u samoobrani prebila. Drugi put sigurno nebi pomislioo da tuce staricu...

DU
Deleted user
17:08 14.10.2015.

"...Ubojica Miodrag Molnar promijenio se prije pet godina kada ga je supruga ostavila i otišla s njegovim najboljim prijateljem..."_____Za ovo zlodjelo nema opravdanja, samo zgražanje, al nakon ovakve žene i prijatelja, kak da ne poludi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije