Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNO NA GRANICI

S 1,73 promila bez zaustavljanja uletio u Hrvatsku, policija ga lovila 15 minuta

policija
Foto: Krunoslav Petrić/Pixsell
30.09.2016.
u 11:01

Zaustavljen je u mjestu Rosulje, gdje je policija utvrdila kako je riječ o 55-godišnjem državljaninu Bosne i Hercegovine, koji je uhićen

Petnaestak minuta trajala je policijska potjera za automobilom bosanskohercegovačkih registracija koji je u četvrtak rano ujutro, kroz Međunarodni cestovni granični prijelaz Hrvatska Kostajnica, bez zaustavljanja ušao u Hrvatsku.

Automobilom je upravljao muškarac i izbjegao pri tome policijsku i graničnu kontrolu te se udaljio prema unutrašnjosti Hrvatske. Zaustavljen je u mjestu Rosulje, gdje je policija utvrdila kako je riječ o 55-godišnjem državljaninu Bosne i Hercegovine, koji je uhićen. Utvrđeno da je bio pod utjecajem alkohola od 1,73 promila.

Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o nadzoru državne granice i Zakona o sigurnosti prometa na cestama, uz optužni prijedlog će danas biti doveden nadležnom prekršajnom sudu.

>> Dvojac koji se nije zaustavio policajci su lovili od Sesveta do Remize

>> Filmska potjera nakon pljačke zlatarnice: Upali s pištoljem i ukrali nakit vrijedan više desetaka tisuća kuna

Komentara 4

DU
duro48
13:17 30.09.2016.

Ima li taj covjek ime I prezime?

DU
Deleted user
07:20 01.10.2016.

To pupovčevi kadrovi krenuli na posao u Hrvatske šume???

DU
Deleted user
12:11 30.09.2016.

Državljanin bih..Pa jel' moguće da nije imao hr pasoš, onako, da mu se nađe..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije