Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskreno se kaje

Rukometnoj reprezentativki opet uvjetna kazna za nesreću

Ivana Lovrić
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
11.07.2014.
u 20:42

Na pješačkom prijelazu usmrtila majku troje djece

Rukometašica Ivana Lovrić (29) u ponovljenom postupku u Zagrebu opet je osuđena uvjetno na 18 mjeseci zatvora uz rok kušnje od pet godina jer je 2012. vozeći opel corsu sa 45 km/sat iz nehaja na pješačkom prijelazu u Dubravi usmrtila Vesnu Petrović, majku troje djece.

Viši sud presudu je srušio iz proceduralnih razloga jer joj na prvom suđenju nije sudilo tročlano vijeće nego jedna sutkinja. Sutkinja je obrazložila da se Lovrić iskreno kaje, da prije nije bila osuđivana i kako će joj najveća kazna biti to što će živjeti s posljedicama nesreće za koju je kriva.

No, s teretom da su ostala bez majke ni kriva ni dužna živjet će i djeca V. Petrović

>> Ivana Lovrić skrivala se od suigračica i plakala

Komentara 13

Avatar gusjenica
gusjenica
22:01 11.07.2014.

Grč u želucu, knedlu u grlu i gađenje općenito dobijem nakon svake presude naših sudova. Zar je moguće da niti jedan puta ne mogu presuditi brzo i pravedno ? Izleda da ne mogu.

DU
Deleted user
20:49 11.07.2014.

Sramota za sudstvo.

GO
gogs0302
20:55 11.07.2014.

Zašto su moć i bogatstvo prednost na našim sudovima? Zašto zakon nije za sve isti?Tajkun Mačešić pijan projurio na crveno i usmrtio mladića od 22 god. Prije je već imao 35 prekršaja. Nagrađen sa 2 god /min.je 3/.ljetovanja u Puli,naa slobodne vikende može autom. Kada će netko od moćnih dobiti makar minimalnu kaznu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije