Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NARKOTICI

Riječka policija uhvatila dilere - drogu prodavali jet setu

trava
Goran Kovačić/PIXSELL
12.02.2014.
u 15:29

Drogu su prodavali na širem području Rijeke i Primorsko-goranske županije

Četvorica hrvatskih državljana s riječkog područja, starosti između 29 do 35 godina, sumnjiče se za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama na području Rijeke i Primorsko-goranske  županije. Rezultat je to uspješnog višemjesečnog, složenog kriminalističkog  istraživanja djelatnike Službe kriminaliteta droga PU primorsko-goranske, kazao je Željko Kruneš, načelnik sektora  kriminalističke policije.  

U šumskom predjelu na području Gornjeg Zameta  policija je 11. veljače pronašla više od pet kilograma marihuane, a pretragom doma i drugih prostorija kojima se osumnjičena četvorka koristila, pronađeno je i oduzeto još 217 grama amfetamina, 155,9 grama marihuane, 0,20  grama MDMA, tri  digitalne  vage,  više  mobitela i SIM kartica, više tisuća kuna te odjevni predmeti vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna.

Policija je došla do saznanja da su drogu prodavali na širem području Rijeke i Primorsko-goranske županije, uglavnom pripadnicima jet seta. Sumnja se da su u vremenu od kolovoza 2013. do veljače 2014. godine prodali najmanje dva kilograma amfetamina. Vrijednost zaplijenjenih droga na crnom tržištu  PGŽ-e  procjenjuje se na oko 75 tisuća kuna. Sva su četvorica predana pritvorskom nadzorniku.

>> 'Kokain smo zvali 'mala plava visoka', a speed 'brod' ili 'otok''

Komentara 2

Avatar deziderij
deziderij
15:49 12.02.2014.

Kako je lijep ovaj naš hrvatski jezik. Drogu su prodavali jet setu. Kakve krasne hrvatske riječi. Milina jedna.

DA
damirtankovic
22:22 13.02.2014.

Kaj su to morti oni kaj voziju jet ski, hihihihi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije