Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASJEO NA PREVARANTICU

Rekla mu da je maserka pa mu ukrala 5000 kuna

bankomat
Foto: Ilustracija: Marko Prpic/PIXSELL
05.09.2015.
u 12:08

'Maserka' je kazala starcu da mora ići na WC, a na putu do WC-a ukrala je bankovnu karticu i PIN za nju

S.H. (80) još je jedna u nizu žrtava prevaranata,  koji se lažno predstavljaju. Naime, njemu je u četvrtak između 14 i 15 sati na vrata stana u zagrebačkom Dobrom dolu pozvonila žena koja je predstavila kao pružateljica medicinskih usluga.  Konkretnije kazala je da za HZZO radi masaže, pa ju  je S.H. pustio u stan.

Nakon nekog vremena, “maserka” je kazala da mora ići na WC, a na putu do WC-a ukrala je bankovnu karticu i PIN za nju. Nakon što je otišla iz stana S.H. s bankomata je podigla 5000 kuna.

>> Predstavili se kao policajci i starici (78) ukrali novac

Komentara 5

VE
verrmaj
15:17 05.09.2015.

Kao sto znam na svakom bankomatu postoji kamera pa nebi trebalo biti problema da se "maserka " uhvati!!

BU
Bubra
12:31 05.09.2015.

Janezu eto kod vas u sloveniji ne lopovi ne kradu domoljubno vec kao stranci. Kad vam je zemlja puno bosanaca i srba tako i sa to nije nikakvo cudo.Prvo pometi svoj drek ispred svog praga pa onda odi drugima pametovat.Polako bas postajes dosadan da covjek ni jedan clanak ne moze procitat a da ne vidi neke tvoje gluposti.Pitam se samo odakle ti toliko snage i upornosti.Moj savjet.Odmori malo janezu.prodje und ti zivot vodeci rat na vecernji.hr

LA
LANA555
21:52 05.09.2015.

Fuj ! Kako joj nije zene zao .Uzas kaj to ne strpaju u zatvor vise

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije