Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZBOJNIŠTVO U KRAVARSKOM

Razbojnici uz prijetnju oružjem opljačkali poštu

pošta kravarsko
Screenshot Google Maps
23.09.2016.
u 09:42

Do pljačke je došlo u 8.31 sati.

Komentara 1

UN
unbekant
12:55 24.09.2016.

Koja je ovo po redu pljacka u Hrvatskoj od nove godine do sada,i ako policija patrolira svakodnevno,po Zagrebu sam ih vidijo da cak s dugim cjevima obilaze pojedine banke i mjenjacnice,a sekuritasa pun Zagreb,odnosno sve Banke,Mjenjacnice tazne tvrtke,udruge,razna osiguravajuca drustva,sve je "zasticeno" s raznim osiguravajucim udrugama,ali lopovi haraju kao u Meksiku,od osamosataljenja do sada je izvrseno preko 10 tisuca pljacki sto oruzani,sto nekakvih drugi,dali je i jedna pljacka rjesena i otkriven pocnioc????Eh gdjesu ona stara Titina vremena,i ona dobra Milicija,a ovi iz zadnje pljacke iz Krvaskog bih do Australije morali bjezati,i opet bih milicija odradila svoje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije