Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obavljen očevid

Noćni klub Ray Grill Club na Jarunu namjerno je zapaljen

jarun požar
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/11
21.08.2014.
u 20:12

Ako je suditi prema tome da je Ray Club izgorio do neprepoznatljivosti, o šteti se može govoriti u milijunskim iznosima

Razbio je staklenu stijenku, polio unutrašnjost noćnog kluba benzinom, a onda otvorenim plamenom zapalio novootvoreni Ray Club i pustio ga da gori. Da je požar u kojem je u srijedu oko 4 ujutro do temelja izgorio jarunski Ray Club & Grill podmetnut, pokazali su i rezultati policijskog očevida dan poslije.

Vatrena stihija u jednom se trenutku proširila i na obližnji restoran Lido, koji je oštećen. Sveukupna materijalna šteta na oba lokala u vlasništvu tvrtke Asii Pro, u čijoj se vlasničkoj strukturi spominju poznati poduzetnici braća Bušljeta, zasad nije utvrđena. Ako je suditi prema tome da je nekadašnji Mansion, a današnji Ray Club izgorio do neprepoznatljivosti, o šteti se može govoriti u milijunskim iznosima.

Budući da je lokal otvoren petkom i subotom, u njemu nije bilo gostiju te na sreću nitko nije ozlijeđen, a muškarac zbog kojeg je požar buknuo navodno je pobjegao zaštitaru koji ga je u jednom trenutku uhvatio. Kada i ako ga policija uhiti, teretit će ga za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom, a za to mu prijeti kazna zatvora između šest mjeseci i pet godina. Je li piroman htio nauditi vlasniku poznatih lokala ili je u pitanju neki drugi motiv, zasad je nepoznato.

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

>>Zaštitar uhvatio muškarca koji je podmetnuo požar u klubu na Jarunu

>>Izgorio do temelja: Pogledajte što je ostalo od noćnog kluba na Jarunu

Komentara 9

LO
lopti28
13:00 21.08.2014.

Mafija je i dovela turbofolk u Zagreb i cijelu Hrvatsku,a ove nove skupine "poduzetnika" niti nemaju obraza ni Hrvatskog ponosa i identiteta već je Hrvatska zbog njih postala Srpsko-muslimanska prčija.Ako već treba biti i takvih ljudi rađe bi da budu i Petrač i Jelavić i slični nego ovi globradi diletanti koji rade za tko zna čije interese i tajne službe i tko zna tko ih štiti nakon što je stara ekipa pometena sa scene ili sklonjena u stranu.

DU
Deleted user
11:40 21.08.2014.

Svi sve znaju, samo se ne smije kazati.

Avatar gladnijura
gladnijura
12:40 21.08.2014.

A osiguranje? Koliko ono vraća u slučaju nezgode?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije