Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB

Pijan bivšem šefu slomio nos vičući: Dosta mi je, daj pare!

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
30.09.2014.
u 21:20

Napadač je pijan ušao u lokal malo prije zatvaranja i nasrnuo na vlasnika pred očima njegove žene, koju ipak nije ozlijedio

– Gdje je moj novac, pošteno sam radio i zaradio plaću, dosta mi je čekanja, odmah mi daj pare – grmio je u ponedjeljak oko 22 sata 42-godišnji bivši zaposlenik jednog grilla na zagrebačkim Krugama na vlasnika tog lokala, 23-godišnjeg M. M. Kada mu je bivši poslodavac odgovorio da mu je plaću isplatio još prije mjesec dana, to kao da je dodatno razbjesnilo 42-godišnjaka koji je tada šakama nasrnuo na vlasnika. Sve to odvijalo se pred suprugom 23-godišnjaka, koju napadač nije ozlijedio. U kratkoj tučnjavi M. M. je izvukao deblji kraj jer mu je bivši zaposlenik slomio nos, zbog čega je vozilom Hitne pomoći prevezen u KBC Zagreb.

Prema neslužbenim informacijama napadač je u lokalu radio u srpnju, i to samo desetak dana. Vlasnik mu je isplatio mjesečnu plaću, a papire o isplati pokazao je i policiji.

– Ma napio se i došao tu raditi nered, pukla ga je agresija, sva sreća pa nije bilo puno gostiju jer se sve dogodilo pola sata prije nego smo trebali zatvoriti – poručuju iz grilla. Kako gost nije oštetio inventar, lokal je idućeg dana normalno radio. 

>> Svim zaposlenicima poslao e-mail kojim šefa optužuje za bludničenje

>> Pokušao ubiti šefa na Trešnjevci - nije mu platio za obavljeni posao

Komentara 14

VS
VRAG STARI
12:34 30.09.2014.

Dobar način da radnici dobiju što su zaradili. Konačno i poslodavac je dobio što je zaradio !

TR
trunjo
12:06 30.09.2014.

i naravno optužni prijedlog protiv bivšeg radnika a za "vlasnika" ide čestitka od strane HGK za najuspješnijeg poduzetnika u RH......

DU
Deleted user
13:31 30.09.2014.

Na žalost ljude ni štiti zakon ,pa pravdu moraju tjerati sami . Nije napisano jeli šteta naplaćena .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije