Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BITKA ZA BOCE

Razbio joj bocu na glavi jer je skupljala ambalažu na njegovu teritoriju

razbijena boca
Goran Jakuš/PIXSELL
28.12.2013.
u 13:03

Marija B. završila je u Traumi gdje su joj utvrdili lakše ozljede

Zašto diraš moje kontejnere - zaurlao je Franjo G. (69) na Mariju B. (78) dok je, kao i on, skupljala boce po Vlaškoj ulici u Zagrebu na Štefanje. Nije mu dugo trebalo da postane još agresivniji prema ženi koja si je samo htjela priskrbiti koju kunu.

Franjo G. razrezao joj je vrećicu kojoj je već imala neke boce. Ambalaža se razletjela po Vlaškoj, a muškarac je dohvatio jednu staklenu bocu i njome po glavi udario nesretnu ženu. Marija B. završila je u Traumi gdje su joj utvrdili srećom lakše ozljede dok je Franjo G. odveden pritvorskom nadzorniku.

>> 'Nije mi ugodno svaki dan stati u red za jelo, ali nemam izbora'

Komentara 13

Avatar imotska115
imotska115
13:35 28.12.2013.

Samo zamisli da je bila puna a ne prazna.Boze moj nasto smo spali, u zadnje vrime, stvarno nema postenja "samo za jednu praznu bocu"

Avatar bumbo
bumbo
13:14 28.12.2013.

Franjo G. hm to mi je poznato. Da to nije Franjo Gregurić.

Avatar Naravno
Naravno
18:13 28.12.2013.

Tuđman stvorio blagostanje u Hrvatskoj .. Ne diraj moj kontejner

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije