Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastavak akcije Big devil

Palo 16 članova narko-lanca, među njima i jedna djelatna vojna osoba, ali i policajac

razbijen narko lanac
Foto: PU vukovarsko-srijemska
1/7
03.05.2016.
u 14:49

Na konferenciji za novinare održanom ovom prilikom policija je izvijestila kako je akcija od protekloga vikenda nastavak velike policijske akcije Big Devil

Tijekom protekloga vikenda na području Vukovarsko-srijemske županije policija je radi proizvodnje i prodaje narkotika uhitila ukupno 16 osoba. U obi 16 do 37 godina. Za jednom osobom izdana je tjeralica. Najveći broj uhićenih je s područja grada Vinkovaca, a među njima je i jedna djelatna vojna osoba kao i jedan policajac koji je zaposlen u PU istarskoj.

–Temeljen naloga Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru izvršene su pretrage domova i prostorija koje koriste osobe nad kojima je provođeno kriminalističko istraživanje, a tom prilikom pronađena je droga različitih vrsta: više stotina komada tableta ecstazy, više stotina grama različitih vrsta opojnih droga (marihuana, speeed, hašiš). Pronađeno je i 7.300 kuna, digitalne vage, oružje i hladno oruđe i više komada mobitela – rekao je voditelje Odjela kriminaliteta droga vukovarsko-srijemske policije Goran Lovrić.

Na konferenciji za novinare održanom ovom prilikom policija je izvijestila kako je akcija od protekloga vikenda nastavak velike policijske akcije Big Devil koju je provodila Služba kriminalističke policije Policijske uprave vukovarsko–srijemske u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta i u suradnji s policijom Crne Gore. Tijekom te akcije pronađeno je 78 kilograma marihuane, razno vatreno naoružanje, jedna strojnica… U sklopu obje akcije uhićeno je i obrađeno ukupno 29 osoba. 

>> Razbijen narko lanac: pali sa 10 kg heroina vrijednog milijun kuna

Komentara 3

YN
yes_no
17:18 03.05.2016.

Nakon one sramote iz ZG pljačke MUP-a, mora se pokazati da MUP ipak nije tako loš pa se uhvatili sitnih dilera. Ove mangupe što kradu na veliko lovite, tako će te povjerenje vratiti a ne ovo sitno, iako bitno.

NI
Niko214
23:00 03.05.2016.

A nisu dali inf da kod decka iz PU Istarske (policajca) nisu nista nasli?

RT
ribaric.tomislav
21:08 03.05.2016.

pa moraju od neceg judi zivit .kad njim drzava nemoze osigurat buducnost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije