Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 200
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARAŽDIN

Raspisana tjeralica za bankarom koji je s računa klijenta skinuo 550.000 kuna

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
21.05.2015.
u 16:48

Novac je kao osobni bankar u poslovnici banke u Varaždinu s deviznog računa klijenta skidao u nekoliko navrata od lipnja 2010. do srpnja 2011.

Raspisana je međunarodna tjeralica za 51-godišnjim bankarskim službenikom iz Varaždina koji je klijentu s računa ukrao 74.000 eura, odnosno 550.000 kuna! Novac je kao osobni bankar u poslovnici banke u Varaždinu s deviznog računa klijenta skidao u nekoliko navrata od lipnja 2010. do srpnja 2011., a optužnicu je Županijsko državno odvjetništvo podiglo ovih dana. Bankar je sastavljao lažne potvrde o obavljenim transakcijama potpisujući vlasnika deviznog računa.

Predloženo je produljenje istražnog zatvora i suđenje u odsutnosti jer okrivljenik nije dostupan policiji, pa je raspisana tjeralica i izdan europski uhidbeni nalog. Banka je klijenta obeštetila.

>> Osobni bankar krao od štediša kako bi vratio vlastite kredite

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije