Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bračni par iz BiH

Putovali prema Makarskoj, sletjeli s ceste i poginuli. Vozač zaspao za volanom?

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
04.07.2015.
u 13:12

Očevidom je utvrđeno da je vozilo sletjelo preko južne prometne trake i udarilo u zaštitnu metalnu ogradu nakon čega se zaustavilo dva metra ispod razine kolnika.

Bračni par, državljani BiH, smrtno su stradali u prometnoj nesreći na DC8, u mjestu Podaca, u subotu u 5 sati, a njihovo malodobno dijete lakše je ozlijeđeno.

Pruža mu se pomoć u Domu zdravlja Makarska.

Vozač koji je upravljao osobnim vozilom Ford Focus, BIH registarskih oznaka, kretajući se iz smjera Ploča prema Makarskoj, u jednom trenutku je vozilom sletio izvan kolnika. Suvozačica u vozilu je preminula na mjestu prometne nesreće, dok je od posljedica zadobivenih ozljeda, također na mjestu prometne nesreće naknadno preminuo i vozač. Zbog obavljanja očevida, od 6.10 do 8.10 sati, cesta je bila zatvorena za sav promet koji se preusmjeravao na alternativni pravacprema Vrgorcu.

Očevidom je utvrđeno da je vozilo sletjelo preko južne prometne trake i udarilo u zaštitnu metalnu ogradu nakon čega se zaustavilo dva metra ispod razine kolnika.

Pretpostavlja se da je vozač zaspao.

>>Britanci kod Karlobaga razbili aute vrijedne 3 milijuna kuna

>>Prebrzo ušao u zavoj i odveo suputnika u smrt

Komentara 1

Avatar gamice
gamice
16:04 06.07.2015.

liječnica e.Kehonjić ...najvjerojatnije muž zaspa za volanom. Tragedija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije