Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očevid se nastavlja

Pucnjava u Rijeci: 60-godišnjak teže ozlijeđen, osumnjičeni u pritvoru

pucnjava rijeka
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/4
14.02.2016.
u 14:50

Šezdesetogodišnjak, koji je stradao u pucnjavi u subotu navečer u parku Cambierievoj ulici u Rijeci, teže je ozlijeđen, ali nije u životnoj opasnosti.

Šezdesetogodišnjak, koji je stradao u pucnjavi u subotu navečer u parku Cambierievoj ulici u Rijeci, teže je ozlijeđen, ali nije u životnoj opasnosti, a osumnjičeni za pucnjavu nalazi se u policijskom pritvoru, doznaje se iz operativnog dežurstva primorsko-goranske Policijske uprave.

Iz policije navode da je ozlijeđeni muškarac zadobio teže ozlijede ramena, vrata i nadlaktice te da je operiran u riječkoj bolnici. Osumnjičeni je, pak, u policijskom pritvoru, a kriminalistička istraga traje.

Iz policije su još napomenuli da je očevid na mjestu događaja sinoć počeo, ali da je prekinut zbog kiše te da se danas nastavlja. 

>>U pucnjavi u Rijeci ozlijeđen 60-ogodišnjak

Ključne riječi

Komentara 1

SC
schwertransport
16:21 14.02.2016.

Jadan čiča u tim godinama se obracunava...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije